אין מוצרים בסל הקניות שלך
משלוחים והחזרות חינם | שובר מתנה | תתקשרי אלינו 03-6810018
חיפוש
Filters

מתכון לעוגת גבינה ביסקוויטים

עוגת ביסקוויטים וקרם גבינה כמו של פעם. הכי פשוטה, הכי טעימה. ובלי להדליק תנור בכלל!

המתכון מתאים לתבנית של 18*30 ס"מ 

למילוי:
250 מ"ל שמנת מתוקה
500 גרם גבינה לבנה 9%
1/2 כוס חלב
3 כפות סוכר (ניתן להפחית גם ל-2 כפות, במידה ונעדיף עוגה פחות מתוקה)
1 חבילת אינסטנט פודינג וניל
*לנועזות שביניכן – אפשר להמיס במיקרוגל כמות שווה של שוקולד מריר וחמאת קקאו וכשעדיין חם, להזליף על הקרם בין השכבות. כשרוטב השוקולד מתקרר, הוא מתקשה ומוסיף פריכות לכל ביס.

לבסיס ולשכבות:
400 גרם ביסקוויטים
3/4 כוס חלב
לגיוון – ניתן להשתמש בביסקוויט בטעם שוקו או להוסיף לחלב מעט אבקת שוקולית.

עכשיו נשאר רק לבחור איזה ציפוי מבין השלושה הכי אוהבים:
קרם שוקולד:
100 גרם שוקולד מריר
1/2 כוס שמנת מתוקה

שוקולד מגורר:
150 גרם שוקולד חלב או מקופלת
פומפייה דקה

קקאו:
50 גר' קקאו
מסננת

אופן ההכנה: 
1. להקציף יחד את כל חומרי המילוי לקרם יציב.
2. לשפוך את כוס החלב לצלחת רחבה ועמוקה (אם רוצים טעם עדין של קקאו, זה הזמן להוסיף את אבקת השוקולית)
3. לטבול כל ביסקוויט קלות בחלב ונסדר בתבנית, עד לקבלת שכבת ביסקוויטים אחידה.
4. למרוח בעדינות מחצית מכמות הקרם על הביסקוויטים ולשטח עד כמה שאפשר. *במידה והחלטת להוסיף רוטב שוקולד לפריכות, עכשיו זה הזמן להזליפו בעדינות בין השכבות.
5. לחזור על שלבים 3 ו 4 פעם נוספת, ליצירת שכבה שלישית.
6. לציפוי קרם השוקולד:
יש להמיס במיקרוגל את השוקולד והשמנת, חצי דקה בכל פעם, ולערבב. יש להמשיך בפעולה, עד שכל השוקולד נמס והתערובת חלקה ומבריקה. לקרר מעט (2-3 דקות).
את הציפוי יש לצקת על העוגה ולהכניסה למקרר לשלוש שעות לפחות.
לחילופין, ממש לפני ההגשה, ניתן לגרר מעל פני העוגה שוקולד חלב/מקופלת, או לבזוק בעזרת מסננת אבקת קקאו לקישוט.
כל כך מהירה וקלה, שיישאר לך עוד זמן לשופינג לבן...חג שמח!

איתך עד שבוע 40. שלך לתמיד, אבישג.

קטגוריות