סגור
סינון לפי
חיפוש
קטגוריות

מתכון לעוגת קראמבל תפוחים של אריאל "בריאלי"

אריאל בן חמו מתכונאית ובעלת הבלוג "בריאלי",
משתפת אותנו במתכון שלה לקינוח המפורסם של ראש השנה – קראמבל תפוחים – ללא גלוטן !
הקינוח שייקח לכן 10 דקות הכנה ויגרום לאורחים ללקק את האצבעות.

 

                                                                                                                                                                                                                                                    

אריאל בן חמו, מתכונאית ובעלת הבלוג "בריאלי", נמצאת בשבוע 24 להריון שני, מצפה לבת שתצטרף למשפחה ותהיה אחות קטנה לבתה אביגיל.
מציגה בבלוג ובעמוד האינסטגרם שלה פתרונות נוחים וטעימים ומראה לנו איך להכניס את הבריאות הביתה עם מתכונים סופר קלים ומהירי הכנה במיוחד לנשים ואימהות עסוקות.

לכבוד ראש השנה, אריאל הכינה לנו את המתכון המושלם לחג – עוגת קראמבל תפוחים משיבולת שועל *ללא גלוטן*, מתכון מנצח לראש השנה שכל אורחי השולחן יוכלו ליהנות ממנו 😊

קליל וזריז להכנה, קראנצ'י וטעים ואיזה כיף שגם בריא!  

 

 רכיבים:

 4-5 תפוחי גרנד סמיט

 100 גרם (1 כוס) שיבולת שועל שלמה

 100 גרם (1/2 כוס) סוכר קנים

 100 גרם חמאה

 100 גרם (1/2 כוס) שקדים

 1/2 כפית מלח

 1/2 כפית קינמון- לא חובה

 

 אופן הכנה:

1. קולפים את התפוחים וחותכים לקוביות בגודל סנטימטר על סנטימטר.
2. במעבד מזון טוחנים את כל מרכיבי הקראמבל עד לפירורים גסים.
3. מסדרים את כל המרכיבים בתבנית- מניחים את התפוחים ומעליהם את הקראמבל.
4. אופים 30-40 דקות עד שהקראמבל משחים והתפוחים מתרככים.

ובתאבון !

שנה טובה ומתוקה 😊

 

למתכונים נוספים - עמוד האינסטגרם של אריאל: 
  https://www.instagram.com/barieli.ariel/